Blendle krijgt real life winkel in Utrecht

Blendle krijgt real life winkel in Utrecht

blend bannerBlendle, de online kiosk voor kranten en tijdschriften, opent een eigen pop-up store op het centrale station van Utrecht. In de winkel kun je zelf stukjes krant uitscheuren die je dan voor zo’n €0,20 mee mag nemen.

De winkel in Hoog Catharijne is gebaseerd op het online concept van Blendle, waarbij consumenten alleen betalen voor dát artikel in een krant of tijdschrift dat ze willen lezen. Bezoekers mogen naar hartenlust artikelen uit tijdschriften en kranten scheuren, en krijgen zelfs hun geld terug als het artikel niet bevalt. Alexander Klöpping, oprichter van het bedrijf, laat weten zelf bij de opening om 16:00 aanwezig te zijn.

“Een groot deel van het Blendle-team zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Normaal gesproken zitten ze de hele dag alleen maar achter hun computer, dus het is wel goed voor die   jongens dat ze eens buiten komen. Daarnaast vinden we het leuk om eindelijk een deel van onze 167.000 gebruikers in het echt te spreken. En waarschijnlijk zijn er nog steeds veel mensen die Blendle niet kennen – die mensen krijgen een Blendle-ballon,” aldus Alexander Klöpping, oprichter van Blendle

De winkel zit tijdelijk in Hoog Catharijne tegenover Invito, vlakbij de Wolff-bioscopen, en zal bovendien cadeaubonnen verkopen die online te gebruiken zijn.